Stå ikke for længe på dørkarmen til den dobbelte altandør

04 July 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Selvfølgelig er det ikke dejligt at stå på sådan en dørkarm til en dobbelt altandør, selvom resten af døren er dejlig funktionel og flot fra Klarfönster.

Godt nok er det en dobbeltdør, men for det første kan du komme til at stå i vejen for andre mennesker, og du kan risikere, at der er andre, der går ind i dig, fordi de ikke lige havde set dig, så du ender med at komme til skade.

Men så er der også det med, at sådan en dørkarm til især skydedøre ikke er så rare at stå på, og det kan ende med at gøre ondt på dine fødder, hvis du står der for længe.

Selv hvis det er sådan en dørkarm, hvor døren går helt ned til gulvet, eller der er lavet en lille rampe, for man kan køre en vogn eller en rullestol over den, så er det stadig ikke det mest behagelige sted at stå.

Dubbel altandörr

Hvorfor skulle man også stå ved denne dobbelte altandør så længe?

Så kan man netop også spørge, hvorfor man skulle have lyst til at stå på sådan en dørkarm i bare en kort periode?

Men det kan jo være ved, at man lige blev opholdt af en samtale, man har med en person på den ene eller anden side af denne dør; måske kommer man udefra og vil ikke gå ind med beskidte sko, men derfor ender man jo så med at stå i vejen.

Man kan også komme til at ende med at fortabe sig i ens egne tanker eller forsøge at komme i tanke om noget, mens man er ved at gå gennem denne dobbelte altandør, og så går man lidt “i stå” lige her på dørkarmen.

Endelig kan det også være fordi, at man skal kalde på mennesker eller dyr, som der skal komme ind – og de lader til at tage sig deres tid, inden de dukker op.

Flere Nyheder