Sådan kan du få rettet dine skæve tænder uden togskinner

30 April 2021
Silje Hansen

Er du i markedet for at finde en løsning til dine skæve tænder? Det kan være frustrerende og belastende at gå rundt og have skæve tænder. Det gør at man ofte ikke kan smile og grine igennem, uden at man er opmærksom på, hvad andre tænker om ens skæve tænder eller store mellemrum mellem tænderne. 

Her kender de fleste de traditionelle bøjler, som består af skinner på tænderne som er store og tydelige. Det kan være belastende at skulle gå rundt med det som voksen person, hvorfor mange vælger at leve med de skæve tænder.

Nu har du dog muligheden for at få reguleret og rettet de skæve tænder eller store mellemrum mellem tænderne med en invisalign behandling. Det er både en mere sikker, skånsom, effektiv og diskret behandling. 

Hvad består en invisalign behandling af?

En invisalign behandling som tandregulering er klart at anbefale for dig, som ønsker en langt mere diskret bøjle, som er mindst ligeså effektiv som den traditionelle bøjle. Behandlingen består af en gennemsigtig tandbøjle, som bliver skræddersyet og designet efter dine tænder. På denne måde kommer den til at sidde tæt og godt på tænderne, så omgivelserne næsten ikke vil lægge mærke til at du har bøjle på. 

Det er en løsning som gør, at du kan spise lige det du har lyst til, da du kan tage bøjlen af og på, som  det passer dig. Når det er sagt, skal du sørge for at du har bøjlen på tænderne i minimum 22 timer på et døgn før det giver det bedste resultat. 

Her kan du få lavet en invisalign behandling

Hvis du er på jagt efter det bedste sted for en invisalign behandling, kan du med fordel besøge yousmileismile.dk. Her kan du få hjælp til at få rettet op på dine skæve tænder eller store mellemrum mellem tænderne. 

Flere Nyheder