Optimer din hverdag med Office365

09 August 2021
Steffen Hansen

Hvad end man er privatperson eller virksomhedsejer, så kan man udnytte mange af de fordele man kan få med Office 365. Office 365 er en cloud baseret løsning til E-mail, dokumenter, møder og meget mere. Læs her hvordan du kan optimere din hverdag med Office365.

Få samlet alt

Med Office365 kan du samle alle dine ting. Du behøver ikke have en løsning til mail, en anden til møder, og en tredje til din kalender. I Office365 kan du nemlig købe en licens, hvor du har Office pakken inkluderet, en mailserver og adgang til programmet Teams, hvor du kan holde møder.

Med Office365 kan du derfor fjerne bøvlet ved, at du skal logge in 5 forskellige steder, når du skal holde styr på dine ting.

Det er cloud baseret

Cloud baseret, hvad betyder det? Selvom cloud baseret er en by i Rusland for de fleste mennesker, så betyder det blot at alle dine ting ligger på en server hos Microsoft. Det betyder, at du kan tilgå dine ting uanset hvor i verden du er, så længe du har adgang til internettet.

Det er nemt at bruge

Office365 er lavet til den normale IT bruger, det betyder at det er udarbejdet med en brugervenlig overflade, som gør det nemt at bruge uanset hvor IT kyndig man er.

Hvis man vil lære at bruge Office 365, så er der mange kurser, som kan hjælpe en i gang. Man kan f.eks. tage et Office 365 kursus København, eller følge en af de mange guides der ligger online. Derudover har Microsoft også support, som kan hjælpe en.

Til virksomheder og private

Som nævnt tidligere kan det bruges til virksomheder og private. Som virksomhed kan man sætte en administrator på, som kan administrere de forskellige konti, og som privat kan man have sin helt egen konto, som kun en selv administrerer. Derfor er Office365 den perfekte løsning til alle brugere.

Flere Nyheder