Oplev de bedste bønner fra en kaffevogn

12 August 2020
Søren Black
Oplev de bedste bønner fra en kaffevogn

Kaffe hvor der er kælet for smagen

I Danmark har vi en lang og stolt tradition for at drikke kaffe. Faktisk drikker hver dansker i gennemsnit fire kopper kaffe om dagen. Det sorte guld er vigtigt for mange for at komme godt i gang med dagen. Det er også omkring kaffebordet, at du finder den gode, danske hygge, som Danmark er blevet kendt for ude i verden.

Noget der for eksempel skildres fint i tv-serien Matador, hvor Lauritz Jensen kommer hjem efter krigen med rigtig kaffe fra sit ophold i Sverige. De fleste danskere holder sig til den klassiske filterkaffe, der laves på en kaffemaskine. Men de senere par år har flere dog fået øjnene op for den økologiske kvalitetskaffe, hvor bønnerne virkelig kommer til deres ret. Denne kaffe hvor der virkelig er kælet for smagen, kan du opleve, når du nyder en kop dampende kaffe, der serveres af Kaffeexpressen ApS.

Mød en professionel barista

Kaffeexpressen er den perfekte kaffeleverandør for dig, der mangler en kaffevogn i Aalborg. For bestiller du en kaffevogn hos Kaffeexpressen, får dine gæster ikke bare det daglige koffein-fix. Kaffeexpressen leverer nemlig også en professionel og passioneret barista, der har en lang uddannelse i at håndtere kaffebønnerne på en sådan måde, at du altid får den bedste kop kaffe serveret. Så selvom du er vant til at drikke den formalede pulverkaffe henne fra supermarkedet, så vil du alligevel blive positivt overrasket, når du smager den økologiske kvalitetskaffe, som Kaffeexpressen tilbyder sine kunder rundt om i Jylland.

De bedste kaffebønner

Til både messer, festivaller og private havefester kan du bestille en kaffevogn fra Kaffeexpressen til at servicere dine gæster. Kaffeexpressen dækker hele Jylland, hvor en virkelig dygtig barista ikke bare sørger for at dine gæster får deres daglige koffein, men også giver dem den virkelig gode oplevelse, som kun de bedste kaffebønner kan bibringe.

Flere Nyheder