Moderne tarotkort kan du (også) lave en collage af

05 May 2021
Anders Lundtang Hansen

Tarotkort er ingen ny opfindelse, men man forsøger hele tiden at lave nye udgaver af dem, så de har nogle flottere og måske mere fantasifremkalendere forestillinger af motiver på sig, som også er lidt mere tidssvarende.

Den slags er det muligt at finde online, hvor du kan købe dem hjem til dig selv som forsendelse.

Man kan bruge kortene til mange forskellige ting, om man vil lære den spirituelle verden bedre at kende, eller man vil lære sig selv bedre at kende – eller begge dele.

Men siden man jo selv har købt disse kort, så kan man jo også bruge dem til, hvad man vil.

Det kan jo være, du vil have et nyt sæt tarotkort, fordi det gamle er blevet slidt, eller du simpelthen er faldet for det nye design, som du har fundet, at du vil lave en collage ud af det, eller du vil gøre det med den gamle udgave af dit tarotkortsæt.

Skab en kreation med tarotkort

Det er egentlig ikke så svært at lave sådan en collage, for med et sæt tarotkort i samme stil, så kan man sætte dem ved siden af hinanden, så de passer i højden og længden, og så kan man have en billedramme, hvor man kan tilpasse disse i.

Men man kan da også vælge at gøre det med flere tarotkortsæt af forskellige arter og størrelse, så man for eksempel kan have en sammensætning af en gammeldags facon af tarotkort sammen med de nye – eller måske en hel tidsramme.

Dem kan man så ramme op og putte bag glas og hænge op som pynt.

Det vil med garanti skabe gode samtaler at snakke om dette dit nye værk, og så kan det blive en anledning til at tage et nyt tarotkortsæt frem, som I kan bruge sammen.

Det er helt op til dig selv, om du vil benytte dine tarotkort på den måde, men det kunne med garanti blive kønt!

Flere Nyheder