Møbler til huset: hvad er højest på listen?

29 December 2020
Anne-Mette Hansen

Skal du flytte i ny lejlighed? Har du købt drømmehuset? Eller bygget nyt? Der er mange anledninger til at købe nye møbler. Det er ikke sikkert, at møblerne fra din gamle bolig passer ind i den nye. Måske er de for små eller for store. Eller måske drømmer du om at gennemføre en anden stil i dit nye hjem. 

Hvilke møbler til boligen skal du sætte højest på indkøbslisten? Læs med her, og få gode råd til at shoppe møbler til huset.

Møbler til huset – top 5

Møbler er med til at bringe liv og sjæl til dit hjem. De sætter kulør på hverdagen og kan fuldende den stil, du ønsker at skabe. Men hvilke møbler er de vigtigste i hjemmet? 

1. Sofa og lænestol

2. Spisebord og stole

3. Senge

4. Lamper

5. Reol

Sofa eller lænestol

Sofaen er typisk centrum i stuen. Men det kunne også sagtens være en rigtig god lænestol. Hvis du ikke har plads til en kæmpe stor sofa eller blot vil supplere med en god siddeplads i et af hjemmets hyggelige kroge.

Spisebord og stole

Spisebordet danner ramme om familiehygge og middage med vennerne. Det skal matche rummets stil, men også give mening i forhold til jeres behov. Længden og antal stole der kan bruges dertil, betyder derfor meget.

Seng

Dét møbel du bruger mest tid i, er din seng! Her sover man altså typisk i en tredjedel af dit liv. Nogle mere end andre. Derfor er det relevant at vælge en komfortabel seng, hvor du kan få en god nats søvn. 

Lamper

Lys skal der til. Men lamper er ikke blot funktionelle. De betyder meget for din stil og indretning. De bringer en helt specielt charme og liv ind i boligen.

Reol

Møbler kan også bruges til opbevaring. Så du kan få styr på dine ting, sætte dem i orden og ikke have dem til at ligge og flyde. 

Flere Nyheder