Kan du holde et overblik over dine vinyler?

25 October 2021
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Selv hvis man bare ejer et par vinyler, så kan det være svært at finde frem til den, som man leder efter, hvis man bare har dem liggende i nogle bunker eller lagt forskellige steder, hvor de optager meget plads.

Man skal bladre en del gennem dem, før man finder lige dén, som man leder efter – og forestil dig så, hvis man ligefrem har en større vinylsamling at holde styr på!

Det er meget praktisk, at man har den slags plader stående i reoler med ryggen mod forsiden på hinanden, så de optager mindst muligt plads, for hvis du prøver at holde sådan en vinylplade på siden, så vil du kunne se, hvor meget plads den kan optage.

Så hvis man opbevarer dem på den her måde, hvor de ikke er udsat for fugt eller mulighed for andre skader, så kan man bedre holde styr på dem.

Men derfor kan det stadig være svært at finde lige den, man leder efter i det her system.

Lav et brugbart system med overblik over dine vinyler

For du har måske bemærket, at man skal have nogle vinyler med en tyk indpakning, før man kan læse noget på ryggen af dem, og langt de fleste har ikke en ryg, man kan læse på.

Derfor kan det være svært at finde den ønskede plade i ens system derhjemme, når de står i en reol med ryg mod forsiden på den næste.

Her bør man lade sig inspirere af, hvordan man gør nede i butikker, hvor man enten kan inddele dem efter genre, eller man kan opsætte dem kronologisk, geografisk eller efter udgiver.

For det her er ikke en butik, hvor andre kan komme til at blande dem sammen – her sørger du altid for, at pladerne kommer hen de rette steder.

Så næste gang du skal tage en plade frem, så kan du hurtigt sjusse dig frem til, hvor du skal lede.

Flere Nyheder