Hvorfor spise proteinpulver?

Proteinpulver er for dig som har brug for et hurtigt måltid i løbet af dagen eller inden træning men måske ikke lige har tid til at tilberede et sundt, nærende og proteinholdigt et af slagsen.

Der er flere fordele ved at bytte et måltid ud med proteinpulver på de dage hvor der trænes. For det første slipper du for at skulle tænke på at lave mad. For det andet er proteinpulver et sundt alternativ til junk food eller anden hurtig mad som måske ikke indeholder de nærings stoffer du skal bruge i forhold til din diæt. Og for det tredje vil proteinpulver opløst i vand ikke give samme tyngde i mave regionen som et måltid med et tilsvarende indhold af proteiner.

Dette betyder at du bedre vil være i stand til at træne hårdt og længe uden at kroppen udhungres. Proteinet fra proteinpulver optages nemlig hurtigt og let i kroppen således at du får det maksimale udbytte af dette kost tilskud i trænings situationen.

Hvad er proteinpulver lavet af?

I de fleste tilfælde er proteinpulver fremstillet på basis af valle protein som er et mælke produkt. Mælk indeholder en helt unik sammensætning af de essentielle amino syrer og optages samtidig utroligt nemt i kroppen. Proteinpulver kan der ud over være tilsat vigtige vitaminer og mineraler som kan lette optaget af protein og samtidig bidrager til opbygning af kroppens celler. Du kan også, såfremt du er veganer, benytte proteinpulver baseret på ris protein eller soja protein.

Hvor kan jeg købe det bedste proteinpulver?

Hvis du er i markedet efter proteinpulver i høj kvalitet, som kan fungere som måltids erstatning, kan du med fordel tage et kig på Only-Approved. Only-Approved sælger gennem sin online shop godkendt og testet proteinpulver i flere forskellige varianter. Se dem alle, og bestil proteinpulver online, på hjemmesiden www.only-approved.dk