Hvorfor investere i logo design?

16 March 2020
Astrid Pedersen
Hvorfor investere i logo design?

Er du indehaver af en mindre virksomhed, for eksempel et håndværker firma eller en nystartet virksomhed med et begrænset antal ansatte, kan det godt være svært at se relevansen i at betale for et firma logo. Mange anser et professionelt designet logo som værende unødvendig tilsætning, og designer således selv deres eget ”logo” i et tekstbehandlings program. Og det er faktisk synd.

En lille virksomhed har faktisk et mindst lige så stort behov for at skille sig ud fra mængden som et større eet af slagsen. Dette gøres ved hjælp af en markedsførings teknik, som kaldes branding. Og her spiller dit logo en meget stor og afgørende rolle.

Hvad får et logo til at fungere?

Hvis du ønsker et logo, som kan brænde sig ind i dine kunders – nuværende såvel som fremtidige – bevidsthed, bør du investere i et professionelt logo design. Et sådant udarbejdes som oftest af en uddannet grafiker eller en grafisk designer med særlig ekspertise inden for design af visuel identitet.

Dit logo skal, for at kunne fungere efter hensigten, være både enkelt og sigende på én og samme tid. Det er vigtigt, at logoet kan fungere lige godt på såvel papir som på din website eller i dine online banner reklamer, og derfor er det vigtigt at få designet logoet på en måde så det uden problemer kan skaleres.

Det er en temmelig kompleks proces at få et logo til at spille på samtlige parametre, og derfor er det en rigtig god idé at overlade opgaven med logo design til de professionelle. En dygtig og kompetent grafisk designer kender til alle finesserne ved godt logo design – for eksempel hvilken symbolik, som virker, og hvordan man får et enkelt designet logo til at indeholde og formidle det ønskede budskab.

Få en god pris på logo design hos Logoshop.dk

Flere Nyheder