Finder du carglas priser retfærdige?

23 April 2020
Anders Lundtang Hansen
Finder du carglas priser retfærdige?

Du har nok tit oplevet det med, at du søger efter forskellige prisslag på alt fra ydelser til produkter, og så opdager du, at der er stor forskel på, hvad man skal betale for noget, der umiddelbart er det samme.

Hvis der er tale om et bestemt produkt, så er priserne ofte omkring det samme prisleje, da udbyderne enten har fået at vide, hvad de skal tage for varen, eller de holder nøje med konkurrenterne, så de ved, hvad de kan tillade sig at tage for produktet, uden at dumpe priserne eller sætte dem skyhøje.

Den store forskel kommer så, hvis man undersøger, om der findes et alternativt produkt til dette, som ikke er forstået som et kopiprodukt, der bevidst går efter at efterligne noget andet under samme navn og ergo er et falsum.

Måske opdager man, at et produkt og et tilsvarende produkt bliver lavet på den samme fabrik eller hos den samme producent, så man kan da lige så godt vælge det alternativ, der er billigst, fordi man så ellers blot betaler for navnet ellers.

Så er der jo de mennesker, der gerne vil associeres med disse kendte brands og går op i, at det skal være dette og ikke et alternativ; og disse brands er så ofte ovre i den lidt højere afdeling, fordi man også betaler en indforstået værdi i at være en del af dette brand.

Hvis man således mere specifikt ser på, hvad Carglas tager for deres ydelser, så kan man jo mene sit om, hvorvidt dette er en retfærdig pris eller ej, men her skal man netop huske på, at de er blandt de mest kendte i landet til at udføre deres service.

Og så er man også så heldig, at de faktisk er blandt de bedste, så man betaler ligeledes for en høj kvalitet

Flere Nyheder