Damp løs med forskellige smagsvarianter

18 July 2022
Niels Geckler

editorial

Med e-cigaretter kan du undgå en række problematiske stoffer fra cigaretrøgen. Du kan få damp med forskellig aroma og e-cigaretter i forskellige varianter.

har du svært ved at kvitte smøgerne kan e-cigaretten være et alternativ – og du kan få e-væske, der giver dampen smag af tobak og som indeholder en mængde nikotin, som du kan afpasse med dit tidligere forbrug af tobak. Du kan trappe gradvist ned for nikotinindholdet og dermed minimere din eksponering over for stoffet, som er meget usundt for mennesker. 

Hvis du heller vil over i en helt anden boldgade smagsmæssigt, måske for at lægge definitiv afstand til tobakken, så er der også et væld af muligheder for det. Hvad med jordbær eller en anden frugtsmag, eller måske sådan noget som lakrids er noget for dig. Smagen opstår ved at der tilsættes aromastoffer til e-væskens hovedingredienser, der skaber damp og fornemmelse af røg. Tilsætningsstofferne kan være både kunstige og naturlige og nogle e-væsker er tilsat alkohol.

damp

Stort udvalg af tilbehør og e-cigaretter i mange designs

Ud over at du kan vælge forskellige smagsstoffer til dampen fra din e-cigaret, kan du også finde selve e-cigaretten i forskellige udformninger. De fungerer grundlæggende på samme måde, nemlig ved at e-væsken opbevares i en lille beholder i cigaretten, som har en indbygget fordamper, der omdanner væsken til damp eller røg om man vil. den drives af et batteri i cigaretten som lades op med mellemrum.

Der findes forskellige typer af opladere og diverse ekstra tilbehør til e-rygeren og du kan få det samlet som et kit. Du også få for eksempel kan du få etui til cigaretten og til flasken med e-væske. Disse flasker fås også i forskellige udformninger, materialer og størrelser. Visse dele af e-cigaretten fås løst og kan udskiftes af brugeren. Det gælder for eksempel glas, coil og batterier.

Flere Nyheder