Brøndboring og de forskellige afdelinger dertil

26 September 2019
Anders Lundtang Hansen
Brøndboring og de forskellige afdelinger dertil

Hvis du skal blive ikke alene klog på, hvordan man laver en god brøndboring, men også videre noget nærmere om, hvordan firmastrukturen ved sådan et sted foregår, så kan det klart svar sig at spørge a-hoejfeldt.dk.

For måske pønser du med planer om at udvide dit eget selskab, der begår sig med brøndboringer, hvor du vil oprette andre afdelinger i landet og måske endda også i udlandet, fordi dit selskab efterhånden har fået god omtale i udlandet.

Prognosen ser også god ud til, at det godt kan svare sig til at gøre firmaet større, da det er blevet for stort til sig selv nu, og hvem vil ikke gerne som virksomhedsejer se ens firma ekspandere, så man kan blive en af de store aktører på markedet, have mange ansatte – og tjene godt på det.

Desværre får du som administerende direktør hovedpine bare ved tanken, for hvordan skal du kunne nå at komme omkring til alle afdelingerne, specielt hvis der ender med at komme mange til?

Så kan du jo ikke lave andet en hel arbejdsdag end at rejse mellem dem og holde møder på farten. Det bliver man udkørt af.

Pointen og finten er her, at man skal give disse afdelinger en grad af selvstyre, men stadig så de fungerer efter den samme “opskrift”, om man vil. Man kan lidt sammenligne det med USA eller Tyskland, hvor man har delstater og stater.

Hver afdeling kan så have sin egen måde at gøre tingene på med brøndboringer, gøre reklame, hive kunder ind, have noget bestemt udstyr og så videre, men de skal stadig svare retur til hovedsædet og ens hovedkontor, hvor det hele startede.

Man ansætter så afdelingsledere, som man stoler på og som har erfaring med den slags, så man er sikker på, at de vil drive afdelingerne efter de bestemmelser, man udsender og udlægger.

Flere Nyheder