3 typer gulve til det moderne hjem

28 August 2021
Steffen Hansen

De fleste har prøvet at bo i en bolig med plankegulv. Men der findes også mere eksklusive typer gulve, hvis du gerne vil have et mere glamourøst hjem og måske gerne vil smide ekstra penge efter det. Er du træt af dit gamle og kedelige gulv, og vil du gerne give et dit hjem et mere luksuriøst look? Vi vil her liste 3 typer gulve, der kan give dit hjem et mere eksklusivt udtryk, så hvis du gerne vil vide mere, så læs med her.

Sildebensgulv

Den første type gulv er sildebensgulv. Denne type gulv minder meget om plankegulvet, da det også er lavet af træ. Forskellen på plankegulv og sildebensgulv er dog, at sildebensgulvet er lagt i et bestemt mønster. Nemlig som sildeben. 

Marmorgulv

En anden type gulv, der kan give et mere eksklusivt look, er marmorgulv. Marmorgulv er, som navnet lyder, lavet af marmor. Der findes dog også billigere alternativer, der ikke er lavet af marmor, men med marmorprint. Marmorgulve ses ofte på badeværelser, hvor det giver et fint og nærmest idyllisk udtryk. Marmorgulve kan dog bruges, hvor end du ønsker det. 

Parketgulv

En tredje type gulv er parketgulv. Parketgulve er lavet i tre lag, hvilket gør det mere holdbart end andre typer af gulve. De tre lag i et parket gulv består af massivt træ i overfladen, og de to andre lag er som regel krydsfiner. Parketgulve giver, ligesom de to andre typer af gulve, et eksklusivt look til dit hjem.

Hvis du godt kunne tænke dig en, eller flere, af disse typer gulve, så kan du gå på nettet og søge efter, hvilke forhandlere der befinder sig nær dig. Bor du for eksempel i Søborg, så kan du indtaste gulvfirma i søborg, og tage kontakt til de nærliggende forhandlere. De kan rådgive dig til det perfekte gulv, der vil passe perfekt til dit hjem. 

Flere Nyheder