3 tips til dig med pollenallergi

09 September 2021
Steffen Hansen

Pollen allergi er træls. Især fordi, at pollensæsonen er på sit højeste hen over foråret og sommeren. Det kan være fristende at gå ud og nyde det gode vejr, men du kan til gengæld være ret sikker på, at få røde og hævede øjne og en næse, der løber. Har du selv pollenallergi, og kunne du tænke dig nogle tips til, hvordan du kan holde sommeren ud med færre symptomer, så kommer der her 3 tips til dig.

Luft ud om aftenen

En ting, der kan forværre dine allergisymptomer selvom du opholder dig indendørs, er udluftning. Det er nemlig om dagen, at pollenstøvet er i luften. Derfor er et godt råd, at sørge for at lufte ud, når det bliver aften. Prøv at holde dine døre og vinduer lukkede så vidt det er muligt i dagtimerne.

Tag allergi piller når du skal ud

Det kan være svært at holde sig indenfor, når vejret er så godt. Det er både kedeligt, og du kan hurtigt komme til at føle dig skør af at sidde indenfor for længe. Du kan få allergipiller på recept hos din læge. Det er en god ide at tage allergipiller, hvis du skal udenfor i pollenperioden, da de hjælper mod allergisymptomerne. 

Investér i et genvex filter

Hvis du gerne vil have frisk luft om dagen, uden at lukke alt pollenstøvet ind i dit hjem, så kan du anskaffe dig et genvex filter. Et genvex filter renser og udskifter luften i dit hjem flere gange om dagen. Den friske luft der kommer ud i dit hjem, bliver filtreret så du slipper for pollenstøv og allergisymptomer.

Hvis et genvex filter lyder som noget for dig, så du kan du eventuelt klikke dig ind på: https://www.billigfilter.dk/shop/ventilationsfilter/genvex-filter/ og tjekke de forskellige genvex filtre ud. Herinde kan du finde genvex filtre i forskellige prisklasser.

Flere Nyheder